Assembly Engineer (KOAT)

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1992 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen.

Functie omschrijving:
Als allround monteur machinebouw ben je vanaf het begin van het traject betrokken bij een project en assembleer je zelfstandig of in teamverband complete machinelijnen of delen daarvan. Wanneer alle machinedelen compleet zijn, bouw je samen met je collega’s de machine helemaal op zodanig dat de machine intern getest en afgenomen kan worden. Bij voorkeur ben je mechanisch en elektrotechnisch onderlegd. Tot het takenpakket behoren: het (om)bouwen van machines, afstellen van machines, oplossen van proces- en machinestoringen.

 Kennis/eigenschappen:

  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en tevens nauw samen te werken
  • Kennis van WTB en elektrotechniek
  • Je hebt oog voor detail
  • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling
  • Je houdt het overzicht, communiceert goed en bent flexibel

Wat bieden wij?
KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten! Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. KOAT maakt sinds 2019 deel uit van Kind Technologies. Specialist in computer vision en robotica binnen de tuinbouw sector.

Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software.  Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie.

Soort dienstverband: Voltijd

Heb jij interesse in deze functie bij KOAT? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31(0)40 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: solliciteren@kindtechnologies.nl.