Financial Controller 24u - locatie Eindhoven en Someren

Kind Technologies is een ambitieus en snelgroeiend High Tech bedrijf dat wereldwijd actief is richting de Agro en Food markten.
De groei in combinatie met de wens tot verdere professionalisering zorgt er voor dat wij een openstaande functie hebben voor een Financial Controller.

Functie omschrijving

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces binnen de groep. Je bent hierdoor zowel voor locatie Eindhoven als Someren werkzaam. Je weet het geheel te vertalen naar de juiste cijfers en stelt maandelijkse de balans en resultatenrekening zelfstandig op. Daarnaast maak je de maandafsluitingen en ondersteun je tijdens de jaarafsluitingen. Ook heb je ervaring met het maken van liquiditeitsplanningen en het maken van begrotingen. Je bewaakt de kwaliteit van de administratieve processen en geeft vanzelfsprekend service aan collega’s. Het opstellen van jaarcijfers, contact onderhouden met accountant en belastingdienst, het onderhouden van de verzekeringsportefeuille vallen allemaal onder je beheer. Een grote mate van thuiswerken is in de rol van Financial Controller mogelijk.

Kennis/eigenschappen:

  • HBO/WO opleiding in financiële richting (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Accountancy);
  • Sterk in Excel;
  • Enkele jaren werkervaring met een financiële administratie;
  • Werkt zelfstandig en nauwkeurig;
  • Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over Kind Technologies
Kind Technologies is gespecialiseerd in Industriële Automatisering met Robotica, Computer Vision & AI. Met meer dan 200 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici, zijn we als Original Equipment Manufacturer (OEM) actief op de markten van de Agro & Food en de Farmaceutische industrie. In deze markten, waar kwaliteit altijd belangrijk is, staat onze technologie garant voor patiënt- en voedselveiligheid.

Binnen Kind Technologies stimuleren we diversiteit, zo hebben we 14 nationaliteiten en meer dan 200 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici met verschillende opleidingen en achtergronden. Mensen mogen bij ons uniek en zichzelf zijn, fouten maken en er wordt veel vrijheid geboden in de functie. Creativiteit, doorzettingsvermogen, verantwoordeijkheid, authenticiteit en initiatief zijn voorbeelden van waarden die we stimuleren. Er worden ook regelmatig events georganiseerd zoals de maandelijkse borrel met eten, wekelijks samen sporten, uitstapjes en de jaarlijkse familiedag.

Kind Technologies bestaat op dit moment uit een vijftal bedrijven, te weten:
Beltech, Crux Agribotics, KOAT en Martin Stolze

 Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris;
  • Variabele werktijden;
  • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht ingezet;
  • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht.

Soort dienstverband: Parttime 24 uur

Heb jij interesse in deze functie bij Kind Technologies? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31 (0) 40 – 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: hr@kindtechnologies.nl