Medewerker Front Office / Finance Assistant - Locatie Someren (KOAT)

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1992 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen.

KOAT is sinds enige tijd (ook internationaal) behoorlijk aan de weg aan het timmeren en zoekt ter uitbreiding van het team een:

Medewerker Front Office / Finance Assistant

Functie omschrijving:
Als medewerker Front Office / Finance Assistant ben je bent verantwoordelijk voor de basis van de financiële administratie van dit dynamische bedrijf. Denk hierbij aan debiteurenbeheer, het bijhouden van bankmutaties, controleren van uren van medewerkers, het verwerken van service-opdrachten, maar ook leveranciers en klant contact is voor jou geen probleem. Kortom een veelzijdige afwisselende functie. Het is belangrijk dat jij het een uitdaging vindt om de financiële administratie te structureren en professionaliseren.  Daarnaast ben je het gezicht van onze organisatie. Je neemt de telefoon waar, ontvangt gasten/klanten met een kop koffie/thee en zorgt ervoor dat je de bedrijfsruimten representatief houdt. Als jij stevig in je schoenen staat, gek op cijfers bent en Excel voor jou geen geheimen kent dan is deze functie echt iets voor jou.

Kennis/eigenschappen:

  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamplayer;
  • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken met administratieve processen en bent in staat om daarbij te prioriteren;
  • Je analyseert informatie snel, werkt gestructureerd en creëert overzicht om vanuit daar het juiste proces te doorlopen;
  • Je doorziet snel waar knelpunten zijn in het proces en bent proactief in het aandragen en realiseren van oplossingen;
  • Je houdt het overzicht, communiceert open en bent flexibel qua werktijden en werkzaamheden.

Wat bieden wij?
KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!

Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. KOAT maakt sinds 2019 deel uit van Kind Technologies, specialist in computer vision en robotica binnen de voedingsmiddelen-, farmaceutische en tuinbouwsector.

Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris;
  • Variabele werktijden;
  • Een parttimef unctie (24-uur) voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Ambieer jij een toekomst met een afwisselende kantoorbaan bij een groeiend dynamisch bedrijf met veel variëteit en verantwoordelijkheid? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31(0)40 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: hr@kindtechnologies.nl