Group Controller/CFO

Kind Technologies is een ambitieus en snelgroeiend High Tech bedrijf dat wereldwijd actief is richting de Agro en Food markten.
De groei in combinatie met de wens tot verdere professionalisering zorgt er voor dat wij een openstaande functie hebben voor een Group Controller / Potentieel toekomstig CFO.

Functie omschrijving

Als Group Controller ben je verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces binnen de groep. Je bent hierdoor zowel voor locatie Eindhoven, Someren en De Lier werkzaam. Je weet het geheel te vertalen naar de juiste cijfers en stelt maandelijkse de balans en resultatenrekening zelfstandig op. Naast het maken van de maandafsluitingen ben je in de lead voor de Interim en Financial audit en de financiele jaarafsluitingen.

Ook heb je ervaring met het maken van cashflowprognoses en het maken van budgetten. Je bewaakt de kwaliteit van de administratieve processen en interne beheersing, en voor nieuwe Business Units van de organisatie help je de financiele inrichting en administratieve organisatie naar het niveau te brengen dat de controleplicht wordt gehaald. Het opstellen van jaarcijfers, contact onderhouden met accountant en belastingdienst, het onderhouden van de verzekeringsportefeuille vallen allemaal onder je beheer.

Naast de interne beheersing van de financien en de adminstratieve processen zul je ook deelnemen aan diverse organisatiebrede verbeterprojecten m.b.t. ERP implementatie of aanpassingen en Merger & Aquisition. Je adviseert teamleiders en bestuurders op het gebied van de financiele ne administratieve bedrijfsvoering en houd van een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen ideeen & initiatief? Dan horen wij graag van jou.

Kennis/eigenschappen:

  • Relevant HBO/WO diploma en werkervaring als Controller;
  • Sterk in Excel;
  • Werkeveraring in een projectorganisatie is een pre;
  • Werkt zelfstandig en nauwkeurig;
  • Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 Over Kind Technologies
Kind Technologies is gespecialiseerd in Industriële Automatisering met Robotica, Computer Vision & AI. Met meer dan 175 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici, zijn we als Original Equipment Manufacturer (OEM) actief op de markten van de Agro & Food industrie. In deze markten, waar kwaliteit altijd belangrijk is, staat onze technologie garant voor voedselveiligheid.

Binnen Kind Technologies stimuleren we diversiteit, zo hebben we 14 nationaliteiten en meer dan 175 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici met verschillende opleidingen en achtergronden. Mensen mogen bij ons uniek en zichzelf zijn, fouten maken en er wordt veel vrijheid geboden in de functie. Creativiteit, doorzettingsvermogen, verantwoordeijkheid, authenticiteit en initiatief zijn voorbeelden van waarden die we stimuleren. Er worden ook regelmatig events georganiseerd zoals de maandelijkse borrel met eten, wekelijks samen sporten, uitstapjes en de jaarlijkse familiedag.

Kind Technologies bestaat op dit moment uit een viertal bedrijven, te weten:
Beltech, Crux Agribotics, KOAT en Martin Stolze

 Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris;
  • Variabele werktijden;
  • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht ingezet;
  • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht.

Soort dienstverband: Fulltime

Heb jij interesse in deze functie bij Kind Technologies? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31 (0) 40 – 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: solliciteren@kindtechnologies.nl