Robotics Automation Engineer (Eindhoven)

Lijkt het jou leuk om dagelijks met innovatie bezig te zijn en robot software te ontwikkelen in een multidisciplinair team met een projectmatig karakter? Dan zoeken wij jou!

Crux Agribotics ontwikkelt en integreert geavanceerde automatiseringssystemen voor de tuinbouw. Ons SortiPack® systeem voor het automatisch wegen, sorteren en verpakken van groenten en fruit is een doorbraak op de tuinbouwmarkt, die de traditionele en arbeidsintensieve processen in de verpakkingshal vervangt. De technologie omvat geavanceerde robotica, computer vision, data en kunstmatige intelligentie (AI).

Functieomschrijving
Als Robotics Automation Engineer krijg je te maken met werkzaamheden die projectafhankelijk zijn. Enerzijds zullen werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van klantprojecten en het nadenken over product standaarden of processen. Hierbij worden werkzaamheden met name verricht op bedrijfslocatie, maar kunnen ook worden verricht op klantlocatie in verband met inbedrijstellen van ons SortiPack® systeem (circa 8 weken per jaar).

Anderzijds bestaan werkzaamheden uit ontwikkeling van ons SortiPack® systeem. Denk hierbij aan software implementatie in Robots, bijdragen aan software design, informatie flow/communicatie sequenties overzien, optimaliseren van robot bewegingen, configureren systemen en het testen-meten-analyseren.

Jouw profiel
Je bent net klaar met jouw technische opleiding of neemt juist veel kennis en ervaring mee. Je werkt gestructureerd in een dynamische omgeving, bent een echte teamspeler en positief kritisch. Daarnaast heb je kennis van robots zoals ABB/Fanuc en ervaring opgedaan van projecten met betrekking tot industriële automatisering.

Wat bieden wij:
Crux Agribotics beweegt zich in een dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten. Binnen Crux Agribotics heerst een informele werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van onze machines tot in perfectie.

Daarnaast bieden wij:

  • Flexibele werktijden;
  • 27 vakantiedagen;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • Wekelijks samen sporten met collega’s.

Heb jij interesse in deze functie bij Crux Agribotics? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes via +31 (0) 40 – 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: solliciteren@kindtechnologies.nl