Service Engineer - locatie Someren

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1992 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen.

KOAT is sinds enige tijd (ook internationaal) behoorlijk aan de weg aan het timmeren en zoekt ter uitbreiding van het team een:

SERVICE ENGINEER

 

Functieomschrijving:

Als Service Engineer zorg je ervoor dat onze klanten zo probleemloos mogelijk, optimaal gebruik kunnen maken van hun KOAT-systemen. Dit doe je door klanten te helpen bij storingen, wijzigingen en periodieke onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op onze (robot-)installaties. Deze werkzaamheden vinden internationaal plaats, maar momenteel ligt de nadruk op werkzaamheden in Nederland.

Daarnaast bouw je incidenteel mee aan nieuwe machines, zowel in de fabriek als op locatie. Onze klanten zitten verspreid over de wereld dus je vindt het leuk om te reizen.

Kennis/eigenschappen:

  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je bent ook een teamplayer
  • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling
  • Je houdt het overzicht, communiceert open en bent flexibel qua werktijden en werkzaamheden
  • Je ziet het als een uitdaging om onbekend terrein te ontdekken
  • Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring in een TD-achtige omgeving
  • Bij voorkeur ben je MBO+ E opgeleid met affiniteit voor WTB, maar WTB-ers met interesse in en kennis van elektrotechniek nodigen wij ook van harte uit om te reageren
  • Je vindt het leuk om klanten te bezoeken in binnen- en buitenland

Wat bieden wij?

KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!
Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. KOAT maakt sinds 2019 deel uit van Kind Technologies. Specialist in computer vision en robotica binnen de tuinbouwsector.

Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

Soort dienstverband: Voltijd

Heb jij interesse in deze functie bij KOAT? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31(0)40 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: solliciteren@kindtechnologies.nl