Servicemonteur Mechatronica - locatie Someren

Kind Technologies is een ambitieus en snelgroeiend High Tech bedrijf dat wereldwijd actief is in de Tuinbouw. De groei -in combinatie met de wens tot verdere professionalisering- zorgt ervoor dat wij op zoek zijn naar een Servicemonteur Mechatronica voor ons dochterbedrijf KOAT in Someren.

Ben jij een ervaren, zelfstandige, communicatief vaardige teamplayer met een proactieve en oplossingsgerichte instelling én heb jij een MBO4 Mechatronica opleiding of een met een PLC-opleiding/ervaring aangevulde elektrotechniek/werktuigbouwkundige opleiding …. Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!!

Over KOAT:
KOAT ontwikkelt en bouwt systemen voor intern transport en verwerking van groente en fruit in de internationale glastuinbouw van eenvoudige machines en constructiewerk tot en met complexe, gespecialiseerde systemen.

KOAT beweegt zich in een dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een alsmaar grotere focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten! Er heerst een informele werksfeer, gericht op inzet, samenwerking en ontwikkeling. Onze projecten zijn uiteenlopend, uitdagend en stimuleren ons om het beste uit onszelf en onze collega’s te halen.

Werkzaamheden:
Onze monteurs zorgen ervoor dat onze klanten probleemloos en optimaal gebruik kunnen maken van hun KOAT-systemen. Dit doen ze door klanten te helpen met periodiek onderhoud, wijzigingen en storingen aan hun (robot-)installaties. Deze werkzaamheden vinden hoofdzakelijk in Nederland plaats, maar incidenteel worden ook onze internationale klanten bezocht.

De Servicemonteurs Mechatronica worden door onze engineers en assemblage monteurs in de fabriek of tijdens de inbedrijfstelling bij de klant betrokken bij de bouw van nieuwe machines. Dit stelt ze in staat de machines goed te leren kennen.

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een informeel en gezellig bedrijf;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Een fulltime functie (38-uur);
  • Een telefoon van de zaak.

Hoe verder:
Voor een bak koffie en/of meer informatie kun je contact opnemen met John van Gils, via +31 (0) 40 – 747 04 01.

Directe sollicitaties kunnen worden gestuurd naar: solliciteren@kindtechnologies.nl