Ben jij de technisch, logistieke regelaar die zorgt dat alles soepel verloopt binnen onze supply chain?
Deze rol is voor iemand die ervan houdt veel verschillende werkzaamheden op te pakken en niet bang is om mee te denken in procesverbeteringen!

Wat ga je doen?
De rol is opgedeeld in 4 pijlers:
1. Organiseren goederenstroom
Op basis van door engineering aangeleverde informatie (o.a. tekeningen, stuklijsten, technische specificaties) kijk je naar de benodigde items in de ERP-applicatieinlezenen administratiefbeheren.
Ook ben je bezig met het coördineren dat de items op het juiste moment in de juiste aantallen beschikbaar zijn voor een project. In samenwerking met de manager Operations draag je dus zorg voor het voorraadbeheer. Tenslotte ben je ook bezig met de voorbereiding van het transport van items (o.a. containertransporten transportdocumenten).

2. Aansturing supply chain
In de dagelijkse operatie de logistiek medewerkerfunctioneel aansturen. Voor de in te kopen items zorgdragen dat inkooptijdig wordt geïnformeerd en beschikt over de juiste specificaties (o.a. aantallen, technische specificaties, leverdata, afleverlocatie). Bij afwijkingen in de projectplanning en issues in de tijdige en juiste levering van items namens de PM de lead nemen in het inventariseren van consequenties en met betrokken collega’s zoeken naar mogelijke oplossingen. Daarnaast ben je ook bezig met het aandragen van verbetermogelijkheden in de supply chain op basis van repeterendeissues over meerdere projecten heen.

3. Ondersteuning Project Management
Je draagt verbetermogelijkheden aan in de supply chain op basis van issues die zich hebben voorgedaan in een project. Ook vind je het interessant om afwijkingen te analyseren in  voor-en nacalculatie op het gebied van items in en stel je samen met Project Management verbetervoorstellen op om negatieve afwijkingen in het vervolg te voorkomen.

4. Functioneel beheer
Je bent functioneel beheerder en super key-user voor de ERP-applicatieen daarmee aanspreekpunt voor key-users en gebruikers, maar ook van de applicatie voor het procesmanagementsysteem. Hierbij maak je procesbeschrijvingen en bijbehorende rolmatrices.

Wie ben jij?
Jij bent een collega die graag de handen uit de mouwen steekt, gedreven is en zowel zelfstandig als in een team kan werken. Je hebt technisch inzicht en vind het leuk om betrokken te zijn bij projecten. Hierbij coördineer, organiseer en ondersteun je waar nodig.
• Heb je ervaring in een vergelijkbare rol of heb je een technische studie afgerond;
• Hou je het overzicht, communiceert open en bent flexibel qua werktijden en werkzaamheden;
• Je ziet het als een uitdaging om onbekend terrein te ontdekken;
• Je hebt ervaring of affiniteit met ERP, data en logistieke processen;
• Je bent een persoon die graag meedenkt in procesverbetering en omarmt nieuwe projecten met een positieve ‘can do mentaliteit’.

Wat bieden wij?

  • Een mooi, passend pakket aan arbeidsvoorwaarden;
  • De dynamiek van een snel groeiend en innovatief bedrijf in een branche die volop in ontwikkeling is;
  • De kans om echt het verschil te maken binnen onze organisatie
  • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht ingezet;
  • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht;
  • Wekelijks samen sporten met een trainer en fruit op de zaak.

Over ons
Crux Agribotics (onderdeel van Kind Technologies) ontwikkelt, levert en integreert automatiseringssystemen binnen de tuinbouw. Ons product, SortiPack®, is een modulair systeem
voor de verwerking van groenten en fruit. De robotica, met vision en machine learning, stelt telers in staat hun weeg-, sorteer- en verpakkingsproces te automatiseren zonder afhankelijk te zijn van menselijke arbeid. Rondom het SortiPack systeem leveren we het complete interne transport, denk hier bv ook aan een palletizer, kantelaars en ontstapelaars.

Heb jij interesse in deze functie bij Crux Agribotics? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31(0)40 747 00 85. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar:  solliciteren@cruxagribotics.com