Projectmanager - locatie eindhoven en Someren

Kind Technologies is een ambitieus en snelgroeiend High Tech bedrijf dat wereldwijd actief is richting de Agro en Food markten.
De groei in combinatie met de wens tot verdere professionalisering zorgt er voor dat wij een openstaande functie hebben voor een Projectmanager.

Functie omschrijving
Als projectmanager bij Kind Technologies werk je voor verschillende bedrijven binnen de groep. Als  projectmanager draag je verantwoordelijkheid voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Projecten worden volledig en zelfstandig opgepakt voor verschillende bedrijven binnen de groep, waaronder Crux Agribotics en KOAT. Bij Agro gaat het bijvoorbeeld om grote automatiseringsprojecten gericht op het aanvoeren, sorteren, wegen en verpakken van fruit en groenten op hoge snelheid en nauwkeurigheid. Daarbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vision technologie, robotica en artificial intelligence. We zijn op zoek naar een gedreven persoon die in staat is snel te kunnen schakelen in een dynamische omgeving. Het is een afwisselende baan waardoor je zowel in Eindhoven als Someren werkzaam bent.

 • Gedurende het gehele project (gemiddeld 4-8 maanden) geef je leiding en sturing aan het betrokken team
 • Je zorgt voor tijdige informatie en comminicatie, zowel intern als extern
 • Je stelt een projectplan met het projectbudget op en verzorgt de planning van benodigde inzet van personeel
 • Je bewaakt de voortgang van het project en evalueert de uitgevoerde werkzaamheden

Kennis/eingenschappen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent stressbestendig, ondernemend en je vindt het een uitdaging om binnen een dynamisch en groeiend bedrijf werkzaam te zijn;
 • Je bent klant- en oplossingsgericht;
 • Ervaring met project management methodieken (zoals Prince 2 of Microsoft Projects);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over Kind Technologies
Kind Technologies is gespecialiseerd in Industriële Automatisering met Robotica, Computer Vision & AI. Met meer dan 175 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici, zijn we als Original Equipment Manufacturer (OEM) actief op de markten van de Agro & Food industrie. In deze markten, waar kwaliteit altijd belangrijk is, staat onze technologie garant voor voedselveiligheid.

Binnen Kind Technologies stimuleren we diversiteit, zo hebben we 14 nationaliteiten en meer dan 175 medewerkers, voornamelijk ingenieurs en technici met verschillende opleidingen en achtergronden. Mensen mogen bij ons uniek en zichzelf zijn, fouten maken en er wordt veel vrijheid geboden in de functie. Creativiteit, doorzettingsvermogen, verantwoordeijkheid, authenticiteit en initiatief zijn voorbeelden van waarden die we stimuleren. Er worden ook regelmatig events georganiseerd zoals de maandelijkse borrel met eten, wekelijks samen sporten, uitstapjes en de jaarlijkse familiedag.

Kind Technologies bestaat op dit moment uit een viertal bedrijven, te weten:
Beltech, Crux Agribotics, KOAT en Martin Stolze

 Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris;
 • Variabele werktijden;
 • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht ingezet;
 • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht.

Soort dienstverband: Voltijd

Heb jij interesse in deze functie bij Kind Technologies? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31 (0) 40 – 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: solliciteren@kindtechnologies.nl