Kind Technologies is een ambitieus en snelgroeiend High Tech bedrijf dat wereldwijd actief is in de Tuinbouw. De groei -in combinatie met de wens tot verdere professionalisering- zorgt ervoor dat wij op zoek zijn naar een Assembly & Installation Technician voor ons dochterbedrijf Crux Agribotics in Eindhoven.

Wil je werken met high-tech robotica systemen in de tuinbouwsector? Wij bieden een verantwoordelijke baan met veel afwisseling en de mogelijkheid je op technisch vlak te ontwikkelen! 

Crux Agribotics ontwikkelt, levert en integreert automatiseringssystemen binnen de tuinbouw. Ons product, SortiPack®, is een modulair systeem voor de verwerking van groenten en fruit. De robotica, met vision en machine learning, stelt telers in staat hun weeg-, sorteer- en verpakkingsproces te automatiseren zonder afhankelijk te zijn van menselijke arbeid. Rondom het SortiPack systeem leveren we het complete interne transport in de schuur, denk hier bv ook aan een palletizer, kantelaars en ontstapelaars.

Werkzaamheden

Als Assembly Engineer ben je vanaf het begin van het traject betrokken bij een project en assembleer je zelfstandig of in teamverband complete machinelijnen of delen daarvan. Wanneer alle machinedelen compleet zijn, bouw je samen met je collega’s de machine helemaal op zodanig dat de machine intern getest en afgenomen kan worden. Bij voorkeur ben je mechanisch en elektrotechnisch onderlegd. Tot het takenpakket behoren: het (om)bouwen van machines, afstellen van machines, oplossen van proces- en machinestoringen.  

 

Voor de rol van Assembly & Installation Technician ben jij een collega die graag de handen uit de mouwen steekt, gedreven is en zowel zelfstandig als in een team kan werken. Je werkt nauw samen in een team met nog twee andere Service Engineers. Tevens herken jij jezelf in het volgende:

  • Gedegen kennis van Mechatronica of soortgelijk;
  • Affiniteit met High-Tech voor robotica systemen in de glastuinbouwsector
  • Reisbereidheid (binnen- en buitenland) + rijbewijs B;
  • Probleemoplossende en hands-on mentaliteit, ook op onbekend terrein.

Wat bieden wij?

  • Een mooi, passend pakket aan arbeidsvoorwaarden;
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Service Engineer;
  • De dynamiek van een snel groeiend en innovatief bedrijf in een branche die volop in ontwikkeling is;
  • Uitdaging, vernieuwing en ruimte voor individuele ontwikkeling, collega’s worden in hun kracht gezet;
  • Open en prettige werksfeer, vrijheid en ruimte voor authenticiteit met perspectief om je verder te ontwikkelen en zaken in te richten en vorm te geven naar eigen inzicht;
  • Wekelijks samen sporten met een trainer en fruit op de zaak.

Heb jij interesse in deze functie bij Crux Agribotics? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charlotte Jannes, via +31(0)40 747 04 01. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: solliciteren@cruxagribotics.com

 

”Being the one that can solve the problems for our customers gives me fulfillment and joy”

– Marco, Service Engineer